038 44 77 600 (24/7 overlijden melden) saskia@akkerhoeve.nl

Uitvaart regelen

Waar moet u aan denken bij een begrafenis of crematie
Een uitvaart regelen is niet iets wat u dagelijks doet, althans, dat hopen wij voor u. Het is wel iets waar u zich op voor kunt bereiden. U kunt bij leven namelijk al een groot deel van uw wensen (en grenzen) vastleggen. Dat gebeurt steeds vaker. Na een ‘slechtnieuwsgesprek’ bij de huisarts of specialist, maar ook wanneer men op leeftijd is en/of wanneer de kinderen bijvoorbeeld in het buitenland wonen. Dan kan het handig zijn wanneer er iemand in de nabije omgeving op de hoogte is wat uw wensen zijn, waar u deze heeft opgetekend, of er een testament is, wie uw notaris is, en ga zo maar door.

Wat te doen bij overlijden?

Wanneer u wordt overvallen door een overlijden, dan nog is er geen haast! Er is echt tijd genoeg voor het regelen van een afscheid en in de meeste omstandigheden hoeft u echt niet om drie uur ‘s nachts een kist uit te zoeken. Bij het regelen van een uitvaart zorgen wij voor de regie, de juiste planning en timing. En samen zorgen we voor de inhoud, een prachtig afscheid, precies zoals u in gedachten heeft.

Bel bij overlijden

Neem voor vragen of een vrijblijvend gesprek gerust contact op. Per telefoon 038 44 77 600 of per mail. Dan bekijken we of voor dat moment een telefoongesprek voldoet en anders maken we een afspraak.

et-3
foto van een laptop op een houten tafel

Uitvaart regelen voor overlijden

Het regelen van de uitvaart is niet iets waar u dagelijks bij stil staat. Toch is het fijn om hier voor het overlijden over nagedacht te hebben. Waar moet u allemaal aan denken? Wij geven u graag tips en advies.

Foto van een steen met een tekst op een begraafplaats

Uitvaart regelen na overlijden

Het moment van overlijden kan soms zeer plotseling komen. Naast het verdriet dat u misschien overvalt, moet u ook nog veel regelen. Wij hebben alles voor u op een rijtje gezet om het u iets gemakkelijker te maken.

Verzorgen en opbaren

De laatste verzorging en het opbaren. Wat zijn de mogelijkheden?

Van kaart tot koffie

Wat moet er geregeld worden na het overlijden en hoe kunnen wij u hier in ondersteunen?

Begraven of cremeren

Een lastige keuze. Wat zijn de overwegingen voor beide mogelijkheden?

Wensen en Grenzen alles over uitvaart en begrafenis

Vraag gratis aan

Vraag gratis en geheel vrijblijvend het boekje 'Wensen & Grenzen' van Akkerhoeve uitvaartzorg aan met tips en advies rond het regelen van een uitvaart.

Heeft u vragen over de uitvaart?

Akkerhoeve uitvaartzorg

Mosweg 1
8191JN Wapenveld

Bel bij een overlijden dag en nacht

038 44 77 600  

VOLG ONS

© 2017 Alle rechten voorbehouden Akkerhoeve uitvaartzorg.